QUI SOM?

T77 Arquitectura Tècnica i Serveis Immobiliaris es crea l'any 2013 amb la finalitat de ser una consultora immobiliaria a la provincia de Tarragona per prestar serveis i solucions immobiliaries en el mercat residencial i comercial al municipi de Tarragona i els seus voltants.

 

S'organitza al voltant de dues unitats de negoci, la de serveis immobiliaris i l'arquitectura tècnica, en la que una es complementa de l'altre i amb un unic objectiu, la satisfacció del nostre client. El nostre treball ofereix el coneixement necessari per a pendre la decisió més encertada en la compra i lloguer, i a més, permet al nostre client inversor, coneixer les possibilitats urbanistiques d'un sol, parcel.la o edifici, aixi com, l'estat dels elements constructius i instal.lacions. També, elaborem projectes per la construcció i rehabilitació d'immobles gestionant l'obtenció de llicencies, contractació d'industrials i execució de l'obra.

 

L'ubicació de les nostra oficina, entre l'Universitat Rovira i Virgili -Campus Sescelades- ubicada a l'Avinguda Països Catalans i -Campus Catalunya- ubicada a l'Avinguda Catalunya de Tarragona ens manté com a un referent del lloguer d'habitatges als estudiants d'aquestes universistats. Disposem d'una cartera practicament exclusiva d'habitatges en lloguer per aquesta finalitat en la que garantim al propietari de l'immoble evitar terminis sense ingresos.

 

Actualment disposem d'una borsa d'immobles en venda i lloguer que publiquem i actualitzem diariament a la nostra pagina web i portals immobiliaris com poden ser - idealista i habitaclia - la presència a peu de carrer tant de les nostres oficines com del nostre equip humà fan un tracte directe amb el nostre client.

 

El nostre equip està capacitat per donar als nostres clients un servei eficient i de qualitat, disposa de la formació acadèmica adequada i de l'experiència professional en l'àmbit en que es desenvolupen les seves feines. A més estem degudament registrats a cadascun dels col.legis professionals per tal de garantir al nostre client la seva contractació.

 

Col.legi Agents de la Propietat Immobiliaria de Tarragona - API

Associat nº APAI-125

 

Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya

aicat 6083

 

Col.legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona.

Col.legiat núm. 1432

 

Disposem a més de diferents col.laboradors de suuport en les nostres dues areas de treball; com poden ser: taxadors, .... , estudis d'arquitectura, enginyers, topògrafs, dissenyadors, correduria d'assegurances i tot tipus d'industrials per desenvolupar qualsevol tipus de treball.

 

En la nostra trajectoria professional hem donat i donem servei a clients de tot tipus: promotors immobiliaris, , entitats bancaries, constructors, organismes oficials, comunitats de propietaris, particulars,....que ens avalen la nostra feina ben feta.

 

 

 

Ferran Ferré Casaprima

Arquitecte Tècnic

Metòdic amb sólida experiència en el procès de construcció.

Meritxell Agustí Hinojosa

Agent Immobiliari

Persona sociable i amb solucions als problemas amb més de 10 anys d'experiència.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Ferran Ferré Casaprima