qui som


 

T77 Arquitectura Tècnica i Serveis Immobiliaris es una oficina familiar situada a Tarragona i creada l'any 2013 per prestar serveis i solucions immobiliàries en el mercat residencial i comercial.

 

S'organitza al voltant de dues unitats de negoci, la de serveis immobiliaris i l'arquitectura tècnica, on una es complementa de l'altre i treballen amb un únic objectiu, satisfer al client.


A més, oferim la possibilitat de realitzar i/o gestionar qualsevol tipus d’obra des de l’inici fins l’entrega de claus amb un servei eficient i de qualitat que ens caracteritza.

 

Entre el Campus Sescelades i Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, disposem d’una oficina totalment equipada a peu de carrer per donar servei tant a particulars com a empreses, amb una gran varietat de serveis professionals que giren entorn al mercat immobiliari i essent un referent en el lloguer d’habitatges per els estudiants de les universitats anomenades.

 

Pel que fa a la zona d’actuació immobiliària abastem el Tarragonès i Baix Camp, mentre que en els serveis d’arquitectura oferim més extensió dintre del territori Català.

 

Tant la Meritxell com el Ferran disposen de la suficient experiència per assolir amb èxit qualsevol gestió contractada. La formació continuada i la constant dedicació ens fan estar perfectament al corrent de les novetats i canvis en els nostres sectors.

 

No perdeu l’oportunitat de visitar-nos i assessorar-vos amb professionalitat.

 

 

Meritxell Agustí Hinojosa

 

Agent Immobiliari

 

Col.legi Agents de la Propietat Immobiliaria de Tarragona - API

Associat nº APAI-125 

Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya

aicat 6083 

 

 

 

Ferran Ferré Casaprima

 

Arquitecte Tècnic

Enginyer de l’Edificació
Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals

 

Col.legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i
Enginyers d'Edificació de Tarragona.

Col.legiat núm. 1432